Värdigt.se på Äldreomsorgsdagarna
- vem är vinnaren i vår tävling?

Vem är vinnaren i vår tävling?

Värdigt.se medverkade på konferensen Äldreomsorgsdagarna 2023 som ägde rum i Älvsjö den 19 - 20 oktober 2023. Vi träffade massor av kollegor och hade intressanta och inspirerande samtal om hur vi tillsammans gör äldreomsorgen bättre.

Vår monter var välbesökt där besökarna kunde prova vårt interaktiva spel ”Hur Skulle Du Säga? Befria elefanten i rummet”. Spelet är utformat för att väcka reflektion och diskussion kring kommunikation och bemötande inom äldreomsorgen. Spelet hjälper er att bli tryggare i arbetsgruppen och bättre på att ge varandra feedback.

Läs mer om ”Hur skulle du säga? Befria elefanten i rummet”

Vinnaren i tävlingen
- föreläsning med Charlotte Signahl och Marcus Gustavsson

Besökarna hade också chansen att delta i vår exklusiva tävling där de fick möjlighet att vinna en inspirerande föreläsning med våra populära Charlotte Signahl och Marcus Gustavsson.

Vinnare av första pris i tävlingen blev Frida Landerhjelm som arbetar som verksamhetschef på Årstagården i Uppsala kommun.

Grattis!

Massor av bemötandetips!

Besökarna fick också lämna sina bästa bemötandetips och vi fick in runt 150 tips. Dessa kommer att publiceras på Värdigt.se och i våra sociala medier. Tack till alla som bidrar till att vi gör varandra bättre inom äldreomsorgen!

Marcus Gustavsson - föreläsare på Äldreomsorgsdagarna 2023

Marcus Gustavsson från Värdigt.se var även särskild gästföreläsare på Äldreomsorgsdagarna 2023. Hans föreläsning ”Våga led en personcentrerad äldreomsorg” var den mest populära bland de valbara föreläsningarna och lockade runt 650 deltagare.

Läs mer om föreläsningar vi erbjuder från Värdigt.se

Varmt tack för alla fina möten och samtal på Äldreomsorgsdagarna!
Vi ses nästa år!

Prenumerera på nyhetsbrev

Registrera din e-postadress för att få nyheter och uppdateringar i din inkorg.

Sällskapsspel - Hur skulle du säga? - Befria elefanten i rummet
Detta sällskapsspel hjälper er att befria elefanterna på jobbet.
Läs mer
Tipsa eller fråga dina kollegor
Kompetensen finns där ute! Det är genom våra kollegors erfarenheter som vi växer. Dela med dig och ta del av andras kunskap.
Läs mer
Föreläsningar om äldreomsorg
Marcus och Charlotte föreläser och håller kurser var och en för sig eller tillsammans.
Läs mer