Charlotte Signahl - föreläsare hos Värdigt.se

Om föreläsare Charlotte Signahl

Charlotte Signahl är en etablerad utbildare och föreläsare inom motivationspsykologi, bemötande- och inkluderingsfrågor. Hon har arbetat av och till inom äldreomsorgen sedan 1992, huvudsakligen med hemtjänst. Genom åren har det blivit många utbildningar för omsorgspersonal – hur gör vi när det gnisslar mellan kollegor och hur hanterar vi en aggressiv vårdtagare.

Att packa aktuell forskning i ett hanterbart format för dem som står närmast verksamheten är Charlottes specialitet och ämnen som motivation, stresshantering, härskartekniker, makt och normer är återkommande inslag i föreläsningar och utbildningar.

Möten med människor, antingen det är med de äldre Charlotte möter om kvällarna som vårdbiträde i Stockholmsstad eller om det är i mötena med chefer inom omsorgen under utbildningar och coaching är det som får Charlotte att alltid vilja skapa förutsättningar för värdigt bemötande och värdigt arbetsliv inom äldreomsorgen och andra verksamheter.

Charlotte bor i Stockholm men arbetar över hela landet, en handelsresande i kunskap. När hon inte jobbar så letar hon svamp i skogen, lagar mat, läser böcker eller hänger på Lilla Ulfåsa där Fogelstadsgruppen en gång huserade men det är en helt annan historia.

Charlottes specialämnen är:

  • Motivationens förutsättningar – vad säger forskningen?
  • Makt, norm och härskartekniker – vad händer lätt i möten mellan människor?
  • Bemötande – praktiska knep för personal i bemötandets kringelikrokar

Läs mer om föreläsare Charlotte Signahl på hennes webbplats

 

Prenumerera på nyhetsbrev

Registrera din e-postadress för att få nyheter och uppdateringar i din inkorg.

Sällskapsspel - Hur skulle du säga? - Befria elefanten i rummet
Detta sällskapsspel hjälper er att befria elefanterna på jobbet.
Läs mer
Tipsa eller fråga dina kollegor
Kompetensen finns där ute! Det är genom våra kollegors erfarenheter som vi växer. Dela med dig och ta del av andras kunskap.
Läs mer
Föreläsningar om äldreomsorg
Marcus och Charlotte föreläser och håller kurser var och en för sig eller tillsammans.
Läs mer