Marcus Gustavsson Charlotte Signahl från Värdigt.se

Bakgrund

Vi är övertygade om att de allra flesta människor vill varandra väl men ibland är det inte lätt att göra rätt inom de ramar som ges. Tiden räcker inte till och kollegorna är uttröttade. Vi heter Marcus och Charlotte och har länge samtalat om hur förutsättningar för personal inom äldreomsorgen kan bli bättre. Vi tror att vardagen för samhällets äldre och deras närstående kan bli tryggare med mer kunskap.

I våra samtal föddes tanken på att samla alla vår kursdeltagares och kollegors klokskaper, kunskaper och erfarenheter på en öppen sida. Håll tillgodo och fyll gärna på! Ställ dina frågor! Dela med dig av dina erfarenheter, tankar, tips och svar! Tillsammans skapar vi en bank av redskap för ett värdigt liv för den som får del av eller arbetar inom äldreomsorgen.

Äldreomsorgen är aldrig starkare än dess svagaste länk. Ett samhälles framgång kanske kan mätas i hur pass värdigt samhället bemöter sina allra sköraste invånare? Förutsättningar som tid och hjälpmedel och måste kompletteras med kunskaper i bemötande.

Så resonerar vi, Marcus och Charlotte, ständigt fram och tillbaka och utifrån det pågående resonemanget skapas Värdigt.se tillsammans med dem som använder sidan.

Vill du komma i kontakt med oss?

Prenumerera på nyhetsbrev

Registrera din e-postadress för att få nyheter och uppdateringar i din inkorg.

Sällskapsspel - Hur skulle du säga? - Befria elefanten i rummet
Detta sällskapsspel hjälper er att befria elefanterna på jobbet.
Läs mer
Tipsa eller fråga dina kollegor
Kompetensen finns där ute! Det är genom våra kollegors erfarenheter som vi växer. Dela med dig och ta del av andras kunskap.
Läs mer
Föreläsningar om äldreomsorg
Marcus och Charlotte föreläser och håller kurser var och en för sig eller tillsammans.
Läs mer