Träffa oss på Äldreomsorgsdagarna i Älvsjö 19-20 oktober 2023

Möt Värdigt.se på mässan Äldreomsorgsdagarna 2023 i Älvsjö

Vi är glada att kunna meddela att Värdigt.se kommer att medverka på konferensen Äldreomsorgsdagarna som äger rum i Älvsjö den 19-20 oktober 2023. Vi ser fram emot att träffa er och samtala om hur vi tillsammans gör äldreomsorgen bättre.

Besök Värdigt.se i vår monter

Kom och besök oss i vår monter (nummer 76) där vi delar med oss av vår vision och berättar om de tjänster vi erbjuder. Vår monter kommer att vara en öppen plats där du kan komma och lära känna oss bättre, diskutera aktuella ämnen inom äldreomsorgen och hur vi tillsammans kan arbeta för att göra skillnad.

Prova spelet ”Hur Skulle Du Säga?”

Vi inbjuder dig även att testa vårt interaktiva spel ”Hur skulle du säga?” under mässan. Spelet är utformat för att väcka reflektion och diskussion kring kommunikation och bemötande i äldreomsorgen. Det är en fantastisk möjlighet att testa dina färdigheter och kanske även lära dig något nytt.

Delta i vår tävling och vinn en föreläsning!

Som en del av vårt deltagande på mässan har du chansen att delta i vår exklusiva tävling där du har möjlighet att vinna en inspirerande föreläsning med de populära föreläsarna Charlotte Signahl och Marcus Gustavsson. Missa inte denna unika möjlighet.

Särskild gästföreläsare på Äldreomsorgsdagarna: Marcus Gustavsson

Vi är extra glada att meddela att Marcus Gustavsson inte bara är en del av vårt tävlingspris, utan han kommer också föreläsa i ledarskapsspåret om att våga leda en personcentrerad vård och omsorg. Passa på att ta del av hans värdefulla insikter och erfarenheter som han kommer att dela med sig av under sin föreläsning.

Vi ser fram emot att välkomna er till en givande och inspirerande upplevelse vid Äldreomsorgsdagarna i Älvsjö. Tillsammans strävar vi efter en förbättrad äldreomsorg och mer värdig äldreomsorg.

Kom ihåg datumen, 19 - 20 oktober 2023, och gör dig redo för en upplevelse fylld med kunskap, inspiration och nätverkande.

Vi ses där!

Prenumerera på nyhetsbrev

Registrera din e-postadress för att få nyheter och uppdateringar i din inkorg.

Sällskapsspel - Hur skulle du säga? - Befria elefanten i rummet
Detta sällskapsspel hjälper er att befria elefanterna på jobbet.
Läs mer
Tipsa eller fråga dina kollegor
Kompetensen finns där ute! Det är genom våra kollegors erfarenheter som vi växer. Dela med dig och ta del av andras kunskap.
Läs mer
Föreläsningar om äldreomsorg
Marcus och Charlotte föreläser och håller kurser var och en för sig eller tillsammans.
Läs mer